FOTOD Hea kaitsetöö ning Hugginsi 32 punkti tarisid Tartu finaalist ühe võidu kaugusele

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy

Tartu ülikooli spordihoones kohtusid kolmapäeva õhtul korvpalli meistriliiga teises poolfinaalseeria kohtumises Tartu ülikool Maks ja Moorits ning TalTech/Optibet. Mängu alustas paremini küll võõrsilmeeskond, kuid Braxton Hugginsi poolajaga visatud 22 punkti ja teenitud eduseisu käest ei antud ja Tartu jõudis finaalist ühe võidu kaugusele.

Kui võõrsil toimunud avakohtumises said paremini käima tartlased, siis Emajõelinnas saavutas kiire 11:3 edu TalTech. Tallinlased suutsid geimi vältel edu küll hoida, kuid pea täismaja, 1137 pealtvaataja toetusel Tartu üha vähendas vahet. Esimesele vaheajale minnes oli veel aga Tallinna meeskond peal 23:18.

Viigiseisu ei tulnud aga kaua oodata, sest kui teist veerandit oli kaks minutit mängitud, näitas tabloo 23:23. Minut hiljem oli liider vahetunud ja Tartu meeskond kahega peal. Kodumeeskonna võimas hoog jätkus ning poolajal oli nende edu 44:32. Seejuures, täpselt pooled Tartu meeskonna punktidest ehk 22 oli toonud Braxton Huggins, kes saldot peamiselt kolmepunktivisetega kasvatas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles