Viimati kuulis Sorust Tartus mullu 16. oktoobril klubis Rock & Roll Heaven, siis veel koos praeguseks maise teekonna lõpetanud trummari Kalle Allikuga (vasakul). Temast paremale jäävad trummar Edvard Mathias Besstšotnov alias Eddie, kitarrist Raido Räim, vokalist ja kitarrist Sulev Saluneem, bassist Jaak Pikk ja bändi teine kitarrist Krevon Alet-Märtson.
Viimati kuulis Sorust Tartus mullu 16. oktoobril klubis Rock & Roll Heaven, siis veel koos praeguseks maise teekonna lõpetanud trummari Kalle Allikuga (vasakul). Temast paremale jäävad trummar Edvard Mathias Besstšotnov alias Eddie, kitarrist Raido Räim, vokalist ja kitarrist Sulev Saluneem, bassist Jaak Pikk ja bändi teine kitarrist Krevon Alet-Märtson. Foto: Erakogu

Kaitseliidu Tartu Tamme malevkond korraldab laupäeval linlastele perepäeva, kus toimuvad relvanäitus, tasuta juhendatavad jõutreeningud ning pallimängud lastele. Ent heategevusüritusele pole enam teretulnud peaesineja, kelleks pidi olema Tallinna ansambel Sorus.

Kokkuleppest taganemise põhjustest rääkides ollakse aga kidakeelsed ja kaitseliidult saadud esinemiskeelu täpseid tagamaid ei tea ka korraldaja.

Kaitseliit kardab tähelepanu

Kommentaarid (4)
Copy