Kavandatav neljarajaline tee valmistab kohalikele muret (2)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Transpordiameti esialgne plaan Tartu-Elva teelõigul näeb ette Räni elurajooni lähikonda, Leilovi tee lähistele ehitada mitmetasandiline ristmik, mis pikendab aga kohalike elanike juurdepääsu maanteele.
Transpordiameti esialgne plaan Tartu-Elva teelõigul näeb ette Räni elurajooni lähikonda, Leilovi tee lähistele ehitada mitmetasandiline ristmik, mis pikendab aga kohalike elanike juurdepääsu maanteele. Foto: Sille Annuk

Transpordiamet tutvustas Kambja valla elanikele Jõhvi-Tartu-Valga maantee Tartu ja Elva vahelise lõigu ehitusplaane, mis näevad ette selle lõigu neljarajaliseks ehitamist. Kuigi töö algab ilmselt alles 2030. aastal, tekitasid plaanid juba praegu kohalikele mitmeid murelikke küsimusi.

Kõige enam pani Räni ja Külitse aleviku ning Lemmatsi küla elanikke muretsema juurdepääsuteede rajamine. Kambja abivallavanem Alar Arukuusk vahendas, et kohalike võimalused elurajoonidest neljarajalisele maanteele liikuda saavad olema teistsugused kui seni.

«Seetõttu on mõistetav, et elanikud ei toeta viidatud kohtades transpordiameti plaane sellisel kujul ja on juba teinud mitmeid ettepanekuid nende kohta,» rääkis Arukuusk.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles