Restoranides äri õitseb, kuid pole kokki ega teenindajaid

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Raeplatsi kohvikute terrassid oli eile keskpäeval klientidest tühjad, põhjust polnud ka päikesevarje avada.
Raeplatsi kohvikute terrassid oli eile keskpäeval klientidest tühjad, põhjust polnud ka päikesevarje avada. Foto: Margus Ansu

Nädalavahetusel täitis päike kohvikute ja restoranide õued kevadise meluga, ning ehkki eile keskpäevaks olid väljas einestajad koos nädalavahetuse soojakraadidega kadunud, on terrassinautlemise hooaeg vaikselt algamas.

Hoog on ilusti üles läinud, tõdes Tartus seitsme toidukoha omanik Joel Ostrat. Ta lisas, et kuigi on äris olnud ligi 17 aastat, tuleb talveunest ärkamine alati ootamatult. «Asju juhtus – olid pikad järjekorrad, aeglane teenindus ja personali puudus,» tunnistas ta.

Koroonapandeemia tabas valusaimalt just toitlustust ning ajal, mil restoranid ja kohvikud pidid olema suletud, koondati palju inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles