Silver Kuusik: seksipealinn Tartu (1)

, Tartu volikogu EKRE fraktsiooni esimees
Copy
Silver Kuusik
Silver Kuusik Foto: Kristjan Teedema

Tartu olulisimad maamärgid peaksid olema ja kuni mingi ajani ka olid raekoda, ülikoolid, Emajõgi, Toomemägi. Nüüd jääb vägisi linna sisse sõites mulje, et linna on hiivanud porno- või džentelmenide klubi ettevõtjad. Kohati võiks isegi öelda, et Eestile on tekkinud oma seksipealinn.

Igal suuremal teeotsal on auto, millel reklaampilt mõne posti ümber väänleva naisterahvaga. Vaat nii tehakse turundust, sõbrad reklaamigurud!

Vaatan kontoriaknast Küüni tänavale ning näen, kui palju põnevust pakuvad aadamakostüümis isa-poja kujud (Ülo Õuna skulptuur). Nokud on nendel kujudel läikima katsutud. Mul pole midagi selle vastu, et soliidses eas daamid nonde härrastega pilti teevad ja nooruspõlve vallatusi meenutavad, kuid kahjuks jäävad tihti ka lapsed kujude juures seisma ning kompavad katsuma midagi, mis naba all kujudel ripub. Eks oma konservatiivsuses vaatan sedagi halvustavalt.

Üks minust palju targem sõber teadis mind valgustada, et tegu on kunstiga. Küllap on uuem kunst ka Sapphire’i gentlemen’s club’i reklaamid ning postide ümber väänlevate daamide pildid, aga linna turundustüübid jäävad küll alla!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles