Punamonumendi juures toosti öelda ega lippu lehvitada ei tohi

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Ehkki Lõuna prefektuuri patrullitalituse välijuht Talis Eit ei usu, et Tartus rahutusi oodata on, arvab ta, et valmis tuleb selleks ikka olla.
Ehkki Lõuna prefektuuri patrullitalituse välijuht Talis Eit ei usu, et Tartus rahutusi oodata on, arvab ta, et valmis tuleb selleks ikka olla. Foto: Kristjan Teedema

Varasematel aastatel on 9. mai mälestuspidustused olnud võrdlemisi meeleolukad. Mälestusmärkide juurde on kogunenud teise maailmasõja veterane, nende järeltulijaid ning sõjas hukkunute lähedasi, aga ka niisama huvilisi. Tõstetud on pits, langetatud pea ja mängitud muusikat. Kokkutulnud on pidanud kõnesid ning kasutanud Venemaa ja ka Nõukogude Liidu sõjaaegseid sümboleid.

Eelnevatel aastatel on 9. mai mälestuspidustused olnud võrdlemisi meeleolukad. Mälestusmärkide juurde on kogunenud teise maailmasõja veterane, nende järeltulijaid ning sõjas hukkunute lähedasi. Tõstetud on pits, langetatud pea ja mängitud asjakohast muusikat. Peetud on kõnesid ning kasutatud Vene Föderatsiooni ja Nõukogude Liidu sõjaaegset sümboolikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles