Kstina Vallimäe: Lenda Tartust? Aga vaat ei lenda!

, Tartu ülikooli kantsler
Copy
Kstina Vallimäe
Kstina Vallimäe Foto: Andres Tennus/TÜ

Tahtmine lennata Tartust oli ja lendude taasavamine oli kui kingitus! Ostsime kogu perega piletid 28. aprilliks Tartust Pariisi (Tartu-Helsingi-Pariis) ja tagasi 2. maiks Pariis-Helsingi-Tartu. Neil kuupäevadel olid ideaalsed kellaajad, mõnus teadmine kohe koju jõuda. Loobusime plaanist minna Riiast otselennuga (olnuks umbes 30 eurot pileti kohta odavam) ja otsustasime, et olgu – panustame Tartust lendamisse ja oleme valmis mugavuse ja aja eest maksma veidi rohkem (ehk pere peale 120 eurot). Mõeldud – tehtud!

Kuna kuupäevad olid neljale inimesele reisimiseks suhteliselt kriitilised, olime väga õnnelikud, et ajad klappisid meile kõigile suurepäraselt. Tartust 28. kuupäeval kell 10.40 hommikul, Helsingist Pariisi edasi kell 12.15, Pariisis kohal kell 14.20. Ideaalne ju? Tagasisõit 2. kuupäeval algusega kell 15.10 Pariisist, Helsingis 35 minutit pausi ja otse koju ehk Tartusse. Kõlab ju suurepäraselt! Nii minek kui ka tagasitulek!

Veebruari keskpaigas ostetud piletitega mõnulesime märtsi keskpaigani… Ja siis saatis Finnair lakoonilise teate, et nad saadavad meid Tartust Helsingisse päev varem ehk 27. aprillil ja sealt edasi Pariisi alles järgmisel päeval ehk 28. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles