Peeter Kiuru: umbusaldusavalduses esitatud süüdistustel puudub alus

, Peipsiääre abivallavanem
Copy
Peeter Kiuru Peipsiääre vallavolikogu esimesel istungil mullu sügisel. See istung möödus küünlavalgel, sest Eestit tabanud lumetorm viis asulast elektri.
Peeter Kiuru Peipsiääre vallavolikogu esimesel istungil mullu sügisel. See istung möödus küünlavalgel, sest Eestit tabanud lumetorm viis asulast elektri. Foto: Kristjan Teedema

Puudub igasugune alus minu suhtes esitatud süüdistustel, nagu oleksin Peipisiääre abivallavanemana ületanud ametivolitusi, pakkunud meelehead või soovinud mõjutada volinikke neile toitlustust pakkudes.

Avalduses mainitud majanduskoosolekutel ei olnud tellitud toitlustust, küll aga pakuti Kallaste hostelis kohvi, pirukaid ja vastlakukleid. Samuti pakuti Samovarimajas teed, küpsiseid ja keedetud suhkrut. Koosolekute pidamisel on üldjuhul tavaline, et pakutakse kohvi, pirukaid ja küpsiseid. Selliseid kohvilaudu ei saa kuidagi nimetada toitlustuse pakkumiseks. Kuna minu töö on seotud valla majandusosakonnaga, siis on loomulik, et mind kaasatakse komisjoni koosolekutele. Koosolekute pidamise kohad leppisin kokku komisjoni esimehe palvel. Komisjonil on eesmärk pidada oma koosolekuid valla eri piirkondades, eesmärgiga külastada kohalikke ettevõtjaid ja asutusi.

Ühelgi majanduskomisjoni koosolekul ei ole arutatud minuga seotud küsimusi, samuti ei ole tehtud minu kasuks ega kahjuks otsuseid. Kuna volikogu esimees ei kinnitanud majanduskomisjoni koosolekute arveid, siis tasusime need kaks arvet ise ja palusin finantsjuhil need arved süsteemist tasumata arvete alt ära kustutada. Olen teadlik, et süsteemi jääb märge maha, kuna need arved liiguvad kustutatud arvete kausta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles