«Teeme ära!» talgulised askeldavad seekord veekogude ümbruses

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Marie Stalvel tuleb laupäeval koos teiste toidujagamisgrupi liikmete ning loodetavasti veel paljude vabatahtlikega Väike-Turu tänava äärset Emajõe kallast puhastama.
Marie Stalvel tuleb laupäeval koos teiste toidujagamisgrupi liikmete ning loodetavasti veel paljude vabatahtlikega Väike-Turu tänava äärset Emajõe kallast puhastama. Foto: Sille Annuk

Laupäeval leiab taas aset üle-eestiline «Teeme ära!» talgupäev. Sel korral on koostöös päästeametiga plaanis talgukorras ohutuks muuta ja korda teha võimalikult palju veeäärseid kohti.

Tartu toidujagamisgrupi vabatahtlikud ootavad talgulisi laupäeval Emajõe äärde, Zeppelini keskusest üle tee jäävat kaldajoont korda tegema.

Talgutel kaasa lööv Marie Stalvel ütles, et seal veedavad aega paljud inimesed, kes paraku pärast söömist ja joomist jätavad prahi koristamata. Ka on ta näinud, kuidas tuul viib üle tee asuvaist Zeppelini keskuse lahtiste luukidega prügikastidest sodi jõe äärde. Roheala ja kaldapealse võiks Tartu toidujagajate hinnangul korda saada laupäeval mõne tunni ning paarikümne inimese abiga. Eilse seisuga oli neil talgutel vabu kohti veel enam kui tosin.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles