Jõgeva rahvas jõi uue joogiautomaadi esimese päevaga tühjaks

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Joogiautomaat asub Jõgeva kesklinnas purskkaevu pargis.
Joogiautomaat asub Jõgeva kesklinnas purskkaevu pargis. Foto: Eili Arula

Jõgeva vallavalitsus lasi esmaspäeval Jõgeva kesklinna purskkaevuparki paigaldada joogiautomaadi, kus saab valida tosina kuuma ja külma joogi vahel. Masin osutus nii populaarseks, et vesi sai sellest otsa juba esimese päeva õhtuks.

Masinast on võimalik müntide või kaardimaksega tasudes valida mitme kohvijoogi vahel. Sellele lisaks võib masinast tellida ka kakaod või mustikakisselli. Väike topsitäis valitud rüübet maksab 1 euro ja 20 senti. Suurema topsitäie eest tuleb välja käia 1 euro ja 60 senti.

Jõgeva valla avalike suhete spetsialist Marge Tasur vahendas, et vald lasi kohviautomaadi paigaldada, et pakkuda inimestele midagi uut ja põnevat ja et inimestel oleks rohkem põhjust keskväljakule tulla, ilusat ilma nautida ning kohvi juua.

Jookide müügitulu läheb masina paigaldanud ettevõttele Sanitex. Siiski ei jää tulust ilma ka Jõgeva vallavalitsus, kes saab joogiautomaadi müügitulust 10 protsenti. Masina hoolduskulud jäävad aga Sanitexi kanda.

Kohviautomaat osutus nii populaarseks, et paigaldamise päeva ehk esmaspäeva õhtuks oli masinast vesi otsas. Vett ei olnud veel ka teisipäeva lõuna paiku. Masinat haldav ettevõte on sellest teadlik ning masin lubati esimesel võimalusel taas veega täita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles