Isamaa Tartumaa piirkonna esimeheks valiti Juhani Jaeger

Tartu Postimees
Copy
Isamaa Tartumaa piirkonna esimeheks valiti Juhani Jaeger.
Isamaa Tartumaa piirkonna esimeheks valiti Juhani Jaeger. Foto: Erakogu

2. mail kogunenud Isamaa Tartumaa piirkonna juhatus kinnitas piirkonna esimeheks Juhani Jaegeri. Kultuurivaldkonna taustaga Jaeger peab oma missiooniks ühiskonda ühendava rahvusliku idealismi tagasitoomist Eesti poliitikasse.

Eestluse elujõulisus toetub Jaegeri sõnul lastega perede heaolule, eestikeelsele haridusele ja kaitsetahtele. «Kuni sündimus jääb Eestis alla taastetaseme, ei peaks ükski poliitik saama rahulikult magada. Peresuhete, lasterikkuse ja eesti keele väärtustamine algab inimesest ja vabakonnast. Riigi ja kohalike omavalitsuste ülesanne on investeerimine rahvuse püsimisse läbi pere- ja hariduspoliitika,» märgib Jaeger.

Eesti ühiskonnas viimastel aastatel võimendunud vastuolude põhjusena näeb Jaeger inimesi liitva suure idee puudumist. «Isamaa kutsub inimesi taaskoonduma eestluse idee taha. Siia mahuvad kõik Eesti inimesed ja see on ka baas, millelt lahendada vastuolud,» sõnab Jaeger.

Tartumaa piirkonna üldkogu valis uue juhatuse 26. aprilli koosolekul. 11 juhatuse liiget esindavad maakonna eri piirkondi ja on tegevad erinevatel elualadel. Esimese ülesandena on juhatus algatanud piirkonna liikmete aktiivse kaasamise erakonna 2023. aasta valimisprogrammi koostamisse.

Isamaa Tartumaa piirkonna juhatusse kuuluvad Aare Anderson, Agu Kasetalu, Aime Güsson, Ivar Tedremaa, Juhani Jaeger, Kristina Ermel, Raimond Pihlap, Rain Sangernebo, Tony Aloe, Vahur Jaakma ja Väino Kivirüüt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles