Keskerakonna Tartumaa piirkonda hakkab juhtima Igor Gräzin (5)

Tartu Postimees
Copy
Igor Gräzin ja Marika Tuus-Laul
Igor Gräzin ja Marika Tuus-Laul Foto: Erakogu

Keskerakonna Tartumaa piirkonna aastakoosolekul valiti esimeheks mitme riigikogu koosseisu liige ja endine Euroopa Parlamendi saadik Igor Gräzin, kes võtab juhi kohustused üle Marika Tuus-Laulilt.

Seni Keskerakonna Tartumaa piirkonda juhtinud Marika Tuus-Laul selgitas, et otsustas juba mõni aeg tagasi, et ei kandideeri tuleval aastal parlamendivalimistel. «Pidasin oma kohuseks tagada Tartumaa piirkonnale tugeva ja aktiivse liidri näol järjepidevus ning usaldan piirkonna esimehe ülesanded Igor Gräzinile rahuliku südamega,» lausus kaks kümnendit riigikogu liikmena valijaid esindanud Tuus-Laul. «Igor Gräzin on korduvalt Tartumaal riigikogusse kandideerinud ning tunneb piirkonda läbi ja lõhki. Varem oleme olnud suured konkurendid, nüüd on mul aga hea meel temaga koostööd teha,» lisas Tuus-Laul.

Reformierakonna asutajate hulka kuulunud Igor Gräzini sõnul on tema esimene ülesanne ühendada enda tutvusringkond ja Keskerakonna Tartumaa piirkonna liikmeskond. Seejärel on Gräzinil plaan keskenduda parlamendivalimistele.

«Marika Tuus-Laul on piirkonna juhina ära teinud väga suure töö ning tunnen temalt teatepulka üle võttes suurt vastutust,» kinnitas Igor Gräzin. «Tartumaa on väga spetsiifiline piirkond: ühel pool asub Tõravere observatoorium, teises servas elavad aga Peipsiääre vanausulised. Minu suureks kireks on regionaalpoliitika ning pingutan selle nimel, et täisväärtuslik elu koos teenuste ja kiirete ühendustega peab olema võimalik igas Eestimaa nurgas. Vannutatud vaimulikuna läheb mulle loomulikult korda ka kirikutega seonduv.

Tartumaa piirkonna juhatusse kuuluvad veel Priit Roosve, Eda Karelson, Tiiu Sarv, Heli Jazõkova, Niina Lauri, Jaanus Lauri, Pille Linde, Peeter Laasik, Holar Sepp ja Kaare Schults. Keskerakonna volikogu liikmeteks valiti Igor Gräzin, Peeter Laasik, Eda Karelson, Priit Roosve ja Jaanus Lauri. Revisjonikomisjoni liige on Madli Raidvere.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles