Linlased tahavad tulevikus keskpargist leida puhkeala ning loomaaia

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Praegu on keskpark rohkem läbikäimiseks, kuid eile pärastlõunal leidus seal ka neid, kes jalga puhkasid. Keskparki kavandatava Süku arutelul osalenud linlastel oli palju ideid selle kohta, mida nad ootavad sealsest pargist pärast kultuurikeskuse valmimist.
Praegu on keskpark rohkem läbikäimiseks, kuid eile pärastlõunal leidus seal ka neid, kes jalga puhkasid. Keskparki kavandatava Süku arutelul osalenud linlastel oli palju ideid selle kohta, mida nad ootavad sealsest pargist pärast kultuurikeskuse valmimist. Foto: Sille Annuk

Joonistamisklass, lugemissaal, loomaaed, galerii ja piknikualad – need olid mõned ideed, mis esmaspäeva õhtul lodjakojas peetud südalinna kultuurikeskuse ehk Süku pargi kasutamise arutelul välja pakuti.

Keskpargi tuleviku vestlusõhtule oli inimesi tulnud mõnikümmend, nende seas ka teadlased, kes esitlesid viimastel aastatel tehtud uuringuid. Pärast uuringutega tutvumist avanes linlastel võimalus saadud infot vaagida ning teha ettepanekuid, kuidas võiks keskparki kujundada nii, et seal oleks hea nii loomadel kui ka inimestel.

Vastuseisu polnud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles