Kavandatav remont paneks lapsed aastaks mööda valda rändama

Liisa Salekešina
Copy
Elva gümnaasiumi direktor Tarmo Post rääkis, et lisaks klasside ja muude ruumide põhjalikule remondile on kavas kooli aula ümber ehitada kaheosaliseks loenguruumiks.
Elva gümnaasiumi direktor Tarmo Post rääkis, et lisaks klasside ja muude ruumide põhjalikule remondile on kavas kooli aula ümber ehitada kaheosaliseks loenguruumiks. Foto: Kristjan Teedema

Elva gümnaasium on üks suurimaid Lõuna-Eesti koole väljaspool Tartut, seal õpib nüüd ligi 900 õpilast. Suvel on kavas remonti alustada kooli kolmanda ja neljanda õppeastme majas. Et aasta kestva rekonstrueerimise ajal koolimajas õppida ei saa, tuleb õpilastel minna teiste lähedal asuvate koolide manu.

Neljapäeval pidasid kooli 12. klassid tutipidu. See lend ongi viimane, kes veel vanas koolimajas lõpetab. 1987. aastal ehitatud maja vajab kooli direktori Tarmo Posti sõnul hädasti ümberehitust. «Kui see maja tol ajal ehitati, siis lähtuti eelkõige nõukogudeaegsetest normidest ja vajadustest,» rääkis Post. «Siis õppisid siin 30-liikmelised klassid ja väikeklassidest ei olnud juttugi.»

Abilised on lähedal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles