FOTOD ⟩ Vabaduse puiestee on tänasest veteranide päralt

Copy
Sõidutee laiuse lava tõttu on kuni pühapäevani Vabaduse puiestee Kaarsillast Tartu kaubamaja ristmikuni tavapärasele liiklusele suletud.
Sõidutee laiuse lava tõttu on kuni pühapäevani Vabaduse puiestee Kaarsillast Tartu kaubamaja ristmikuni tavapärasele liiklusele suletud. Foto: Kristjan Teedema

Laupäeval Tartu südalinnas toimuva Veteranirocki lava hakati ehitama juba täna, mistõttu on pühapäevani Vabaduse puiestee Uueturu tänava ja Kaarsilla vaheline lõik liiklusele suletud.

Veteranirock toimub juba homme kell 19.00, kus kell 19.00 algaval kontserdil astuvad üles Kosmikud koos sõjaväeorkestriga, Propeller, Horror Dance Squad ja vahipataljoni ajateenijate bänd. Sõidutee laiuse lava püstitamiseks on kuni pühapäevani Vabaduse puiestee Kaarsillast Tartu kaubamaja ristmikuni tavapärasele liiklusele suletud.

Pühapäeva hommikuni on liiklus suunatud ümber Narva maanteele. Poe tänava juurde- ja väljapääs toimub Ülikooli tänava kaudu ületusega üle Küüni tänava. Liikluspiirangud kehtivad neljapäevast kell 10 kuni pühapäevani kell 10.
 

Vabaduse puiesteel pandi püsti Veteranrock kontserdi lava.
Vabaduse puiesteel pandi püsti Veteranrock kontserdi lava. Foto: Kristjan Teedema

Sel ajal on autodele endiselt avatud turuhoone parkla, Kaubamaja parkla ning linnaraamatukogu parkla. Turismibussidele jaoks on parkimiskohad Magistri tänava parkla lähedal Lutsu monumendi juures.

Taksodele on kolm peatumiskohta Uueturu tänaval Kaubamaja parklas ning kolm kohta Magistri tänava parkla lähedal Lutsu monumendi juures.
 

Laval läheb esinemiseks juba laupäeval kell 19.
Laval läheb esinemiseks juba laupäeval kell 19. Foto: Kristjan Teedema

Sel kevadel kogutakse veteranikuu kampaaniaga raha, et toetada veterane ja nende lähedasi ning tervishoiu valdkonda laiemalt. Sinilille sümboolika müügist saadav tulu aitab ITK taastusravikliinikul soetada vajalik käerobot ning toetab Ukraina veteranide ravi- ja rehabilitatsioonivõimalusi.

Veteranipäeva tähistamisega 23. aprillil täname ja tunnustame neid mehi ning naisi, kes on sõjalistel operatsioonidel kodust kaugel tugevdanud Eesti julgeolekut ja rahvusvahelist tõsiseltvõetavust, samuti nende perekondi ja lähedasi. Veteranipäev on traditsioon, mis sai alguse 2013. aastal.

Laupäeval toimuva Veteranirocki saadet on võimalik vaadata ETV2 vahendusel algusega kell 21.30.
Laupäeval toimuva Veteranirocki saadet on võimalik vaadata ETV2 vahendusel algusega kell 21.30. Foto: annameau.ee


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles