PPA väljastab dokumente ka sel laupäeval ning on uuel nädalal kauem avatud

Tartu Postimees
Copy
Kui veel hiljuti tuli Tartu politsei- ja piirivalveameti teenindusbüroo järjekorras oodata tööpäeviti pool tundi kuni tund, siis nüüd on võimalik saada dokument kätte ka nädalavahetusel.
Kui veel hiljuti tuli Tartu politsei- ja piirivalveameti teenindusbüroo järjekorras oodata tööpäeviti pool tundi kuni tund, siis nüüd on võimalik saada dokument kätte ka nädalavahetusel. Foto: Sille Annuk

Pärast sõja puhkemist Ukrainas on Eesti inimesed taotlenud varasemast enam isikut tõendavaid dokumente. Selleks et inimesed saaksid valminud dokumendid kiiremini kätte, on politsei- ja piirivalveameti Tartu klienditeenindus avatud ka sel laupäeval ning tavapärasest tund kauem ka uue nädala tööpäeva õhtutel.

Tartu teenindustalituse juhataja Angela Kahar rõhutas, et kõik need inimesed, kes on hiljuti saanud PPA-lt teavituse valminud dokumendile järele tulemiseks, võiksid nüüd erakorralisest võimalusest haarata ning oma dokumendile järele tulla. «Mugavaim ja kiireim viis on selleks endale broneerida aeg aadressil broneering.politsei.ee ning tulla valitud ajal järjekorras seismata teenindusse kohale. Teenindame inimesi ka elavas järjekorras, kuid siis tuleb arvestada siiski mõningase ajakuluga,» märkis Kahar.

Ta lisas, et praegu ootab kätteandmist ligemale 3200 dokumenti, mistõttu lisasime esialgu broneeringuaegu eesootavaks laupäevaks ja uue nädala tööpäeva õhtuteks. «Loodame, et lisatud ajad aitavad lühendada päevasel ajal PPA teenindustes järjekordi ja annavad inimestele võimaluse oma dokumendi kätte saada ka vabal päeval,» sõnas teenindustalituse juhataja Angela Kahar.

Tartu klienditeenindus on erandkorras lahti sel laupäeval, 23. aprillil ajavahemikus kell 9–16 ja järgmise nädala õhtutel kella 18ni.

Aja broneerimiseks:

  •  mine veebilehele https://broneering.politsei.ee/;
  •  vali «broneeri»;
  •  vali «2. dokumendi kättesaamine»;
  •  broneeri aeg dokumendi kättesaamiseks teenindussaali, kuhu dokumendi tellisid.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles