Abipolitseinike raskeimad juhtumid puudutavad lapsi

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Tartu abipolitseinikud Karl-Erik Kirs ja Meelika Peetsmann alustasid läinud laupäeva õhtul kell kaheksa seitsmetunnist patrulli, mis möödus üle ootuste rahulikult. Peamised väljakutsed olid seoses purjutajatega.
Tartu abipolitseinikud Karl-Erik Kirs ja Meelika Peetsmann alustasid läinud laupäeva õhtul kell kaheksa seitsmetunnist patrulli, mis möödus üle ootuste rahulikult. Peamised väljakutsed olid seoses purjutajatega. Foto: Kristjan Teedema

Tartu abipolitseinikele Meelika Peetsmannile ja Karl-Erik Kirsile oli läinud pikk nädalavahetus ootamatult rahulik. Nad olid patrullis laupäeva õhtul kella kaheksast, mil peamiselt tegid tüli alkoholiga liialdanud ja öörahu rikkuvad inimesed. Raskeid juhtumeid laupäeva öösel ette ei tulnud.

Peetsmann ja Kirs on abipolitseinikuna ametis olnud mitu aastat, igal kuul panustavad nad kümneid tunde, et tartlased saaksid end turvaliselt tunda. Kirs on abipolitseinikuna ametis ligi sada tundi kuus, Peetsmann on enamasti ametis poolsada tundi kuus, suvel kui tavatööst Ahhaa keskuses on puhkus, tuleb tunde ka rohkem. 

Juhtub kõike

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles