Neli tudengit ööbis auto kasutusõiguse võitmiseks raeplatsil

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Tartu tudengipäevade võistluse Käsi Autol võitja saab auhinnaks Toyota Yarise kasutusõiguse kaheks kuuks
Tartu tudengipäevade võistluse Käsi Autol võitja saab auhinnaks Toyota Yarise kasutusõiguse kaheks kuuks Foto: Kelly Kukin

Eile kell 14 alustas tosin tudengit võistlust Toyota Yarise kasutusõiguse nimel. Täna kella poole 11 ajal oli tugevamaid alles jäänud vaid neli. Öö läbi üleval olnud noored olid endiselt optimistlikud ning kergelt alla anda ei kavatse. 

Võitmiseks tuleb kätt kõige kauem autol hoida, korraldajad on valmis suisa 48 tundi kestvaks jõuprooviks. Reegel on ka see, et magama ei tohi jääda. 

Maaülikoolis metsandust tudeeriv André Beljaev sõnas, et öösel läks päris külmaks ning ümbrus oli vaikne. Kell 22 ajal pani ürituse korraldaja ka muusika kinni. Beljaev osaleb võistlusel koos sõbraga, Pallases mööbli restaureerimist õppiva Rauno Pahapilliga. Seda, kas võitu jagatakse kui emb-kumb esimesele kohale peaks tulema, noormehed lubada ei julgenud. «Enne tuleb nii kaugele jõuda,» ütles Pahapill. 

Alates kella poole üheteistkümnest peavad tudengid seisma ühel jalal ning jalga ei või vahetada. Eesmärk on võistluse lõpu kiirendamine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles