Bigbank premeerib Tartu võrkpallureid 13 000 euroga

Tartu Postimees
Copy
Bigbank Tartu tuli tänavu Eesti karikavõitjaks, Balti liiga võitjaks ning Eesti meistriks.
Bigbank Tartu tuli tänavu Eesti karikavõitjaks, Balti liiga võitjaks ning Eesti meistriks. Foto: Urmas Luik

Bigbank annab täna üle 10 000-eurose preemia äsja Eesti meistriks tulnud Tartu Bigbanki meeskonnale ja 3000 euro suuruse preemia napilt finaalseerias hõbedale jäänud Tartu Ülikool/Bigbanki naiskonnale.

«Me oleme Tartu võrkpalli üle väga uhked ning just neil hetkedel tunned eriliselt, et aastatepikkune koostöö kannab oma tõelisi vilju,» rääkis Bigbank Eesti juht Jonna Pechter.

«Meeskonna mängu on olnud viimasel aastal eriti nauditav vaadata. Selleks ei pea olema eriline võrkpalliekspert, et märgata ka edasiminekut tulemustes,» rõõmustas Pechter. Ta  viitas sellele, et viimase aasta jooksul on Bigbank Tartu võrkpallimeeskond võitnud kõik kohalikud sarjad ehk Eesti karikavõistlused, Balti liiga ja nii sel kui eelmisel kevadel Eesti meistrivõistlused.

Bigbank Tartu võrkpallurid purustasid Eesti meistrivõistluste finaalseerias Pärnu VK meeskonna 4:0. Naiste võrkpalli meistrivõistluste draamarohkes finaalseerias jäi Tartu Ülikool/Bigbank kõige napimalt alla Tallinna Ülikool/Kikasele ja pidi leppima hõbemedalitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles