GALERII ⟩ Tammeka teenis koduväljakul võidu ja püüdis tabelis saarlased kinni

Copy

Tartu Tammeka võõrustas laupäeva õhtul Sepa staadionil meistriliiga kuuendas voorus FC Kuressaare meeskonda ning alistas külalised 1:0. Eilne võit oli positiivne üllatus viimase kahe kaotuse kõrval ning tõstis tartlased kuuendale kohale tabelis, saarlastega võrdsele positsioonile.

Tartu esindusmeeskonna koosseisust oli laupäeva õhtul vigastuse tõttu puudu väravavaht Karl Johan Pechter, aga saarlaste võistkonnas pidid vigastuste tõttu tunduvalt rohkem mehi eemale jääma.

Kohtumist alustas paremini kodumeeskond, kes haaras initsiatiivi ja valdas palli paremini. Avavärava lõi saarlaste võrku Sander Kapper ning viis tartlased 1:0 juhtima. Rohkem väravaid ega põnevust avapoolaja teine osa ei toonud. Külalised ei leidnud oma võimalusi üles, Tammekal tekkis neid rohkem, aga väravaks neid ei realiseeritud. 

Publikut oli Tartus vaatama kogunenud ligi 200 inimest ning teisel poolajal nägid nad ka paari ohtlikku olukorda. Kuressaare poolel sai 61. minutil löögile Otto-Robert Lipp, aga Carl Kaiser Kiidjärve Kiidjärv tõrjus palli nurgalöögiks. Teisel poolajal võis näha ka karistuslööke, kuid need ei tabanud kumbki võrku. 

Tammeka mängija Sander Kapper kinnitas mängu järel, et võidu nimel tehti kõvasti tööd ning emotsioon oli tulemuse järel lõpuks väga hea. «Tõsi, realiseerimine oleks võinu parem olla. Värava järel jäime liiga passiivseks,» kinnitas Kapper mängu järel.Ta ütles, et tänavu on iga vastane võrdne ning iga kohtumist tuleb minna võitma, olgu vastas FC Kuressaare või FC Flora.

Järgmine Tammeka kohtumine ootab ees teisipäeval Pärnu JK Vaprusega. Praegu jagatakse tabeli keskel 6. ja 7. kohta FC Kuressaarega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles