GALERII Andis sättida, kuid ligi 300 EÜSi kaasvõitlejat ja vilistlast mahutati juubeli puhul ühispildile

Copy

Eesti Üliõpilaste Seltsil täitus kahe aasta eest 150. aasta juubel, mida olude sunnil alles nüüd tähistada saab. Pärast kahte nädalat erinevaid pidusündmusi toimus täna ligi 300 kaasvõitleja ja vilistlase osavõtul seltsi majas ühine koosolek ning hoovis ühispildistamine.

Nagu seltsi suursündmusele kohane, toimus täna esmalt kaasvõitlejate ja vilistlaste ühine koosolek ning seejärel grupipildistamine. Eesti Üliõpilaste Seltsi vilistlaskogu aseesimehe Kalmar Kursi sõnul läks tänane koosviibimine ning üleüldse kogu juubeli tähistamine korda. Ühtlasi rääkis ta, et ega sellel sajandil seltsi majja nii palju rahvast kui nüüd varem mahutatud polegi.

Rahvast andis hoovi pildi tegemiseks sätitada. Et kõik kaasvõitlejaid, vilistlased ja külalised pildile ära mahutada, tuli appi võtta näiteks redel.

Nagu eilsel aktusel, oli ka täna koosolekul ning ühispildistamisel kohal Eesti Vabariigi president ning EÜSi vilistlane Alar Karis. Lisaks jäid pildile president Toomas Hendrik Ilves ja tema poeg Luukas Ilves, samuti näiteks poliitik ja seltsi auvilistlane Mart Laar, kirjanik Andrus Kivirähk, Tartu linnavolikogu esimees Tõnis Lukas ja ettevõtja Tiit Pruuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles