Otsustava geimi napp kaotus veel kripeldab, kuid Bigbanki naiskond jäi hooajaga rahule

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tartu naiskonna peatreener Hendrik Rikandi sõnul toimis eile nii plokk kui kaitsetöö, kuid nappis rünnakute lahendamistest. Pildil Tartu Ülikool/Bigbanki ja Tallinna Ülikool/Kikase neljas finaalseeria kohtumine Tartus.
Tartu naiskonna peatreener Hendrik Rikandi sõnul toimis eile nii plokk kui kaitsetöö, kuid nappis rünnakute lahendamistest. Pildil Tartu Ülikool/Bigbanki ja Tallinna Ülikool/Kikase neljas finaalseeria kohtumine Tartus. Foto: Kristjan Teedema

Võrkpalli Eesti naiste meistrivõistluste finaalseeria sai eile võitlustliku lõpu, kui viiendas ning otsustavas kohtumises Tallinna Ülikool / Kikas koduplatsil Tartu Ülikool / Bigbanki 3:2 võiduga alistas ning tiitli võitis. Viimases geimis 14:11 eduseisu maha mänginud tartlastele tõi kaotus küll pettumuse, kuid hooaja eesmärgid said siiski täidetud ning eilseski mängus leidus positiivset.

Tiitliheitluse viimane kohtumine kulges tasavägiselt ning erinevalt eelmistetest võõrsil peetud mängudest suutis Tartu seekord tugevat vastupanu osutada ning võitis kohe avageimi 25:22. Siis võidutses omakorda 25:21 Kikas, kes ka kolmandas geimis vahepeal viiepunktise edu saavutas, kuid siis 25:23 Bigbankile alla jäi. Kuigi Bigbank juhtis ka neljandat geimi, tõi tallinlastele tabavate rünnakute toel 25.18 geimivõidu Raili Hunt.

Nii läkski finaalseeria viimane kohtumine viiendasse, 15 punktini kestvasse geimi. Bigbank suutis seal nii 11:6 kui ka 14:11 juhtida, kuid otsustavat palli maha lüüa ei suudetud ning nii võitis mängu ja tiitli 16:14 geimivõiduga Kikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles