Elva jagab teenekatele tähti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuripreemia Elva täht laureaat harrastusnäitleja Aire Pajur.
Kultuuripreemia Elva täht laureaat harrastusnäitleja Aire Pajur. Foto: Oliver Matkur

Männilinn autasustab teenetemärgiga kauaaegset linnasekretäri Maia Kukke. Kultuuripreemia Elva täht pälvivad Elva gümnaasiumi sotsiaaltöötaja ja harrastusnäitleja Aire Pajur ning Elva võrkpallitreener Enn Kangur. Elva aukodaniku tiitlit see aasta välja ei antud.

Maia Kukk on olnud palju aastaid Elva linnavalitsuse jurist, linnasekretär ja andnud suure panuse Elva naisseltsi tegevustele ning nõustanud mitmeid piirkonna mittetulundusühinguid, vahendas linna pressiesindaja.

Elva gümnaasiumi sotsiaaltöötaja Aire Pajur on viimasel ajal näitlejatöö, kirjutamise ja lavastamisega silma paistnud ning mitmeid auhindu pälvinud. Tuntum on tema enda kirjutatud mononäidend «Halb ema?».

Enn Kangur on pikki aastaid Elvas ja Elva ümbruses võrkpallitreenerina töötanud ja suuri saavutusi kogunud. Ta on panustanud spordielu edendamisse, juhendades ja õpetades nii noori kui täisealisi.

Elva teenetemärk ja kultuuripreemia Elva täht antakse üle 24. veebruaril Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud kontsert-aktusel Elva gümnaasiumi aulas.

Linna teenetemärk on linna autasu, mis antakse austusavaldusena Elva linnale osutatud silmapaistvate teenete eest. Elva kultuuripreemia Elva täht omistatakse linna kultuuri-, hariduse- ja spordielus kõige enam silma paistnud projektile, isikule, kollektiivile, seltsile, sündmusele, trükisele või teosele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles