Tabiveres maha põlenud kaarhalli suits häiris rongiliiklust

Tartu Postimees
Copy

Tabiveres läks täna õhtul põlema suur metallist kaarhall, kus hoiti plastitehase vana tootmisliini ja etikette, kustutustööd on lõpusirgel, kuid vahepeal häiris põlengusuits rongliiklust.

Päästeameti pressiesindaja kinnitusel raudteeliiklusele ohtu polnud, ent suits piiras nähtavust.

Häirekeskus sai teate tulekahjust kell 20.02. Süttinud oli metallist angaar, kus esmase info kohaselt hoiustati vana tootmisliini ja etikette. Tiheda musta suitsu tõttu oli piiratud kõrval oleval raudteel liikuvatel rongidel nähtavus.

Päästjate saabumisel oli hoone keskelt tuli välja pääsenud ning angaar vajus keskosas kokku. Päästjatel tuli ka kõrvaldada angaarist gaasiballoone.

Inimestele ja kõrvalhoonetele oht puudub. Kustutustööd jätkuvad. Esititi teatas päästeamet, et tuleroaks langenud ehitis kuulus Mayeri keemitaööstusele, ent kummutas hiljem asjaolude täpsustamisel selle väite.

«Kohutav tossupilv, käisime seal rahvamajas teatrietendust vaatamas, rahvamaja ette paistis see ära,» vahendas sündmuspaiga lähedalt Malle Elvet. «Tohutu suitsusammas, siis lahvatas tuli ja olid äkilised praksatused, nagu miski oleks lõhkenud. Must pilv oli pea kohal.»

Päästeameti teatel kustutati tulekahju Tabivere plasttehase hoones kell 22.59.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles