Tehniline rike keset linnaliiklust jättis vanema naise autosse lõksu. Leidus kaks noort meest, kes olukorra tõsidust mõistsid ja appi tõttasid

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
Hätta sattunud naisele appi läinud maaülikooli doktorant Roland Allmägi soovitab: «Vea korral püüa auto kohe ohutult peatada. Kui vajad abi, tõsta kapott üles, anna märku. Siis ei peeta sind toidukulleriks või kellekski, kes on teelt eksinud.»
Hätta sattunud naisele appi läinud maaülikooli doktorant Roland Allmägi soovitab: «Vea korral püüa auto kohe ohutult peatada. Kui vajad abi, tõsta kapott üles, anna märku. Siis ei peeta sind toidukulleriks või kellekski, kes on teelt eksinud.» Foto: Sille Annuk

Mõtlesin, et lähen põlema, et mu auto läheb põlema, rääkis 78-aastane Urve Säinas, keda tabas ebaõnn 25. märtsi lõuna paiku, kui ta oma punase Hyundaiga Tartus Jakobi mäele jõudis. «Poole mäe peal käis meeletu pauk... Suitsu tuli eestpoolt ja tagantpool ja auto sisemusse,» kirjeldas ta.

Tartu ülikooli proviisoriõppe neljanda aasta tudeng Mattias Jaak Koppel (23) oli mõni minut enne seda astunud korporatsiooni Fraternitas Liviensis majja, mis asub Jakobi 52. Ta oli teisel korrusel, kui kuulis seda pauku ning nägi läbi akna punast autot, mille mootorist lendas halli suitsu ja tossutorust lendas halli suitsu. Märkas ka seda, et roolis istub vanem naine ning et salongi ajab tossu sisse.

Tihe reedene päev

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles