Piirangud leevenesid, aga inimesed restoranidesse ei torma

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Mitme restorani omanik Henri Loodmaa avas koroonapandeemia ajal kaks uut toidukohta. Neist üks on restoran Humal, varem tegutses neis ruumes Big Ben.
Mitme restorani omanik Henri Loodmaa avas koroonapandeemia ajal kaks uut toidukohta. Neist üks on restoran Humal, varem tegutses neis ruumes Big Ben. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli seireuuring kuulutas eile, et koroona haiguslaine tipp on möödas. Sellest annab märku ka valitsuse möödunud nädala otsus piirangud kaotada. Restoranides ei pea enam näitama koroonapassi ja pidu ei pea lõppema kell 23.

Kuigi piirangud on läbi, ei ole veel näha massilist tungi restoranidesse ja kohvikutesse. Koroonapandeemia ajal restoranid Humal ja Pompei avanud Henri Loodmaa nentis, et järeldusi on vara teha. Näiteks ollakse veel ettevaatlikud sünnipäeva- ja firmapidude kavandamisega ning nii pole ettevõtte käibes näha suurt tõusu.

Töötajate puudus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles