Päevatoimetaja:
Richard Särk

Tartu Välk 494 püüab neljandat järjestikust Eesti meistritiitlit ja unistab uuest koduhallist

Copy
Coolbeti hokiliiga põhihooaeg lõppes möödunud nädalal ning edu saatis seal nii Välk 494 võistkonda (kollases, pildil ukrainlane Oleksii Voitsekhivskyi) kui ka Läti klubi HC Kurbads. Viimati kohtusid nad 12. märtsil, kui 3:2 skoori ja võitlusliku mänguga kindlustas liidrikohta Tartu klubi.
Coolbeti hokiliiga põhihooaeg lõppes möödunud nädalal ning edu saatis seal nii Välk 494 võistkonda (kollases, pildil ukrainlane Oleksii Voitsekhivskyi) kui ka Läti klubi HC Kurbads. Viimati kohtusid nad 12. märtsil, kui 3:2 skoori ja võitlusliku mänguga kindlustas liidrikohta Tartu klubi. Foto: Sille Annuk

Käimasoleval hooajal Eesti meistrivõistluste Coolbeti hokiliiga põhiturniiri võitnud Tartu Välk 494 võistkonnal on võimalus teha ajalugu ning võita esikoht neljandat aastat järjest. Koduväljakul pole kaotusekibedust tuntud alates 2019. aasta oktoobrist.

Lõunakeskuse Astri Arenal kodumänge pidav Välk 494 on aga ainuke tiim, kes ei mängi pärishallis, vaid restoranidest ja poodidest ümbritsetud jääl. Unistus oma jäähallist on visa täituma, kuid töö selle nimel käib.

1994. aastal asutatud ning selle aasta aprillis 28 aasta vanuseks saava klubi valitsemisaeg Eesti jäähokiväljakutel ei ole enam suur üllatus. Tänu headele suhetele ja kontaktidele eelkõige Ida-Euroopa hokiklubidega on kohaliku meistriliiga staaridele lisaks alati suudetud Tartusse tuua korraliku tasemega leegionäre, kelle kõrval arenevad edasi ka kohalikud mehed.

Tagasi üles