Haridus- ja noorteamet kutsub Tartumaa koole kandideerima aasta kooli tiitlile

Tartu Postimees
Copy
Kool. Pilt on illustratiivne.
Kool. Pilt on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

Kõikjal üle Eesti on üldharidus- ja kutsekoolid oodatud kaasa lööma aasta kooli konkursil. Tartumaa kooliperedel on tiitlile kandideerimiseks aega 24. aprillini.

Haridus- ja noorteameti projektijuhi Kadri Ratase sõnul soovitakse konkursiga märgata ja tunnustada koole, kus õppimiseks on loodud koostööd soodustav ja loovust arendav keskkond. «Meie koolid on viimaste aastatega palju muutunud, tänapäeva koolikeskkond on mitmekülgne ja loominguline. Aasta kooli projektiga saavadki koolipered tuua esile oma kõige positiivsemad küljed, õpilased saavad tutvustada kogu Eestile oma kõige toredamaid õpetajaid ja põnevamaid õppimisviise. Sel aastal soovime konkursiga tähelepanu pöörata ka koostööle ja üksteisest hoolimisele,» rääkis Ratas.

Aasta kooli valitakse viiendat korda. Kandideerimiseks tuleb koolidel 24. aprilliks veebilehele üles laadida kooli tutvustav lühivideo, pildigalerii ja iseloomustus. Täpsed tingimused konkursil osalemiseks on leitavad siit

Aasta kool 2022 selgub žürii hinnete ja rahvahääletuse tulemusena. Tiitli võitja kuulutatakse välja 27. mail ETV otsesaates «Terevisioon».

Seni on Eesti aasta kooli tiitli pälvinud Uulu põhikool, Võru gümnaasium, Viljandi gümnaasium ning Tallinna 32. keskkool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles