Opositsiooni hinnangul ületab südalinna kultuurikeskuse maksumus Tartu võimalusi

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Tartu volikogu opositsiooni kuuluva Eesti 200 fraktsiooni juht Kristina Kallas leidis, et plaanitav kultuurikeskus on tarbetult suur ja linna võimalusi arvestades liiga kallis.
Tartu volikogu opositsiooni kuuluva Eesti 200 fraktsiooni juht Kristina Kallas leidis, et plaanitav kultuurikeskus on tarbetult suur ja linna võimalusi arvestades liiga kallis. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsus küsis volikogu heakskiitu südalinna kultuurikeskuse ehituseks Eesti kultuurkapitaliga peetavateks läbirääkimisteks olukorras, kus varem välja öeldud 60 miljoni euro suurusest hoone ehitushinnast on ametnike rehkenduses saanud 97,3 miljonit. Läbirääkimiste lähtepositsioonile heakskiidu andmist toetas 28 volikogu liiget, selle vastu oli 16 volikogu liiget. Opositsiooni hinnangul on plaanitav maja liiga suur ja linna võimalusi arvestades ka liiga kallis.

«Otsustusprotsess on olnud pikem, plaanid on jäänud samaks, me ei ole läinud ahnemaks, oleme jätkanud, nagu lubasime aastal 2020,» kinnitas volinikele linnavarade osakonna peaspetsialist Elo Kiivet.

Asi pole ahnuses

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles