Kahe noore elu võtnud avarii uurimine jõudis järgmisse faasi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Avarii juhtus Tõrvandi-Roiu teel 30. augusti õhtul, hukkusid mootorrattaga sõitnud 17-aastane noormees ja 15-aastane neiu.
Avarii juhtus Tõrvandi-Roiu teel 30. augusti õhtul, hukkusid mootorrattaga sõitnud 17-aastane noormees ja 15-aastane neiu. Foto: Jürgen Puistaja

Mullu augusti eelviimasel päeval Tartumaal Tõrvandi-Roiu teel juhtunud ja kahe noore inimese elu nõudnud liiklusõnnetuse uurimine on jõudnud lõpusirgele, kuid kohtupidamine ses asjas ei ole veel praeguseks teada.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri avalike suhete nõunik Kauri Sinkevicius vahendas, et kriminaalasja materjalid on esitatud tutvumiseks kannatanutele. Ta selgitas, et kannatanutel on õigus materjalidega tutvumise järel esitada taotlusi. Seejärel lahendab prokuratuur võimalikud taotlused ja otsustab kriminaalasja edasise käigu.

Õnnetus juhtus 30. augusti õhtul Ülenurmest mõni kilomeeter Roiu poole, kus põrkasid kokku Honda mootorratas ja BMW maastur. Õnnetuses hukkusid tsiklit juhtinud 17-aastane noormees ja kaassõitja, 15-aastane neiu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles