Erkmaa KK D-klassi meeskond lõpetas põhiturniiri teise kohaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Läinud nädalavahetusel Jõhvis toimunud Eesti D-klassi (sündinud 2000 ja hiljem) meistrivõistluste viimasel põhiturniiri etapil noppisid Erkmaa korvpallikooli kasvandikud kolmest mängust kolm võitu ning lõpetasid põhiturniiri B-alagrupi teise kohaga.

Esimene vastane oli alagrupi liider Rapla Korvpallikooli võistkond, kes oma kiire ja oskusliku mänguga on vastastele alati peavalu valmistanud. Erkmaa KK poisid olid mänguks hästi häälestanud. Ladusa koostöö ja hea tabavusega seljatati Rapla KK 90:65. Erkmaa KK resultatiivsemad olid Kristo Arestov 24, Peeter Toomas Tael 17 ja Kaspar Kitsing 14 punktiga.

Pühapäevasteks kohtumisteks oli poistel pingelangus. Esimeses mängus oli vastaseks Keila Korvpallikooli kasvandikud.

Kuigi poiste tahtmine võita oli suur, siis tegevus platsil jäi tahtmisele tublisti alla. Eelmise päeva hea visketabavus ning ülekaal lauas oli kadunud. Korvid tulid väga raskelt. Võit siiski Erkmaa korvpallikoolile 63:54. Resultatiivsemad olid Kristo Arestov 13, võrdselt 10 punkti panustasid Romet Käämer, Kerr Kriisa ja Kaspar Kitsing.

Etapi viimases mängus Märjamaa Spordiklubi poiste vastu oli kergem. Vastastel oli enamus mängijaid aasta nooremad.
Nii kaitses kui rünnakul meeskondlikult mänginud Erkmaa KK tegi kohe alguses turvalise vahe sisse, mis püsis lõpuni. Tulemuseks 73:43. Erkmaa KK resultatiivsemad olid Kristo Arestov 12p ja Carl-Hans Sammel 10p.

Eesti meistrivõistluste põhiturniiril saavuati 16 võidu ja kahe kaotusega alagrupis teine koht. Enne finaalturniiri mängitakse vahegrupp teise alagrupi kolme parema meeskonnaga. Vahegrupi mängudel selgitatakse playoff'i paigutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles