Kaitseliidu Tartu malev ootab huvilisi värbamispunkti

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kaitseliiduga on juba ühinenud üle 25 000 inimese.
Kaitseliiduga on juba ühinenud üle 25 000 inimese. Foto: Sander Silm

Kaitseliidu Tartu maleva Põhja-Tartumaa malevkond seab esmaspäeval, 14. märtsil kell 18 Tartu Tamme gümnaasiumis sisse ajutise värbamispunkti.

Värbamispunkt on Tartu maleva lasketiirus Nooruse 9, see on Tartu Tamme gümnaasiumi maja. Lasketiiru pääseb hoovi poolt. Värbamispunktis saab tutvuda Põhja-Tartumaa malevkonna võitlejatega ning kaitseliiduga liitumise võimalustega.

«Ootame endega liituma nii mehi kui ka naisi, nii ajateenistuse läbinuid kui ka neid, kes soovivad saada just kaitseliidus sõjalise väljaõppe,» rääkis malevkonna tegevliige Sander Silm. «Ajad on ärevad, kuid kaitseliidus saadav väljaõpe aitab kriisides hakkama saada.»

Tartu lahingukompanii ülema abi Janek Haar sõnas, et riigikaitse algabki eelkõige oma kodu ja lähedaste kaitsest ning tänapäeva kriisiderohkes maailmas muutuvad aina olulisemaks oskused, kuidas kriisi ajal hakkama saada. «Kaitseliidus pakutavad koolitused, eriti ohvitserikursused, annavad hindamatuid lisaoskusi ka eraelus. Oleme märganud, et ka tööandjad eelistavad palgata inimesi, kes on militaartaustaga, kuna nende suhtumine ja lojaalsus on üldjuhul üle keskmise,» rääkis Haar.

Ta lisas, et vähetähtis pole ka sotsiaalne võrgustik, mida kaitseliit pakub, kuna sõpruskonda kuulumine annab teadmise, et alati saab omadele loota.

Lisateavet värbamispäeva kohta saab telefonidelt 5662 1285 või 509 1353 ning meiliaadressil janek.haar@kaitseliit.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles