Elva suvelavastuse tegijad ootavad elvalaste ja selles linnas suvitanute mälestusi

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Jäätisekohvik Elvas 1990. aastate algul.
Jäätisekohvik Elvas 1990. aastate algul. Foto: Ain Protsin

Saabuval suvel on Elvas oodata lavastust, mille sünnile saab iga elvalane või selles linnas suvitanud inimene kaasa aidata. Lendteatri kunstilise juhi Airé Pajuri teatel esietendub 9. juunil Verevi motelli Kuurilaval (endine Elva pioneerilaagri söökla) lavastus Eesti väikekohtadest, seda Elva linna näitel. Dramaturg on Andra Teede ja lavastaja Jaanus Nuutre.

«Et lavalugu saaks eriti mahlakas, palume kaasa lüüa kõigil, kel mälestusi-meenutusi-seiklusi Elvast ja elvalastest,» lisas Airé Pajur. «Iga mälestus, seik ja meenutus on väga tänuväärne ja aitab luua köitvat lavastust.»

Mõtte teha Elvas suvelavastus andis Jaanus Nuutrele näitleja Eva Püssa, kes nii nagu ka tema kolleeg Viire Valdma veedab suure osa oma suvest Elvas. Mõlemad teevad kaasa valmivas lavastuses Verevi motelli Kuurilaval.

Huvitavad selle linnaga seotud seigad, meenutused, juhtumid jms on oodatud vastustena küsitlusele, aga samuti meiliaadressil teaternuutrum@gmail.com.

Elva pioneerilaagri lastele saabub külla Neptunus. Pildistatud 1980. aastatel.
Elva pioneerilaagri lastele saabub külla Neptunus. Pildistatud 1980. aastatel. Foto: Malev Toom
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles