Vald soovitab põgenike abilistel oma plaanidest teada anda

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Jõgeva abivallavanem Viktor Svjatõšev näitas Kuremaa külalistemaja ruume, kuhu esimesed ukrainlased peaksid saabuma homme.
Jõgeva abivallavanem Viktor Svjatõšev näitas Kuremaa külalistemaja ruume, kuhu esimesed ukrainlased peaksid saabuma homme. Foto: Eili Arula

Eesti inimeste soov Ukraina sõjapõgenikke aidata on kiiduväärt. Et abi sõja tõttu kannatanud inimestele oleks võimalikult suur, ei tohi unustada ka koostööd oma valla või linnaga.

Ka Jõgeva vallavalitsus andis nädalavahetusel oma veebilehel elanikele teada, et kui inimestel on kavas sõjapõgenikke valda tuua, siis tuleks sellest vallavalitsust teavitada.

Jõgeva abivallavanem Viktor Svjatõšev selgitas, et tema on saanud infot selle kohta, kuidas eraisikud soovisid omal käel valda tuua bussitäie Ukraina sõjapõgenikke, kuid seda plaani, mida nendega siin edasi teha, toojatel ei olnud. Abivallavanem lisas, et enne sõjapõgenike kohale toomist peab olema kokku lepitud, kus nad elama hakkavad, kas ja kui palju on lapsi, kes vajavad kooli- või lasteaiakohta, kas ja millist tööd saavad nad teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles