Tartu mitmevõistlejad on Eestis parimate hulgas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu poiss Hans-Christian Hausenberg suvel võistlemas.
Tartu poiss Hans-Christian Hausenberg suvel võistlemas. Foto: Meelis Meilbaum

11.-12. veebruaril toimusid Tallinnas Lasnamäe Kergejõustikuhallis Eesti noorte talvised mitmevõistluse meistrivõistlused, kus erinevates vanuseklassides selgusid taaskord oma ala parimad. Nii Tartu Spordiselts Kalevi kui Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi noorsportlased suutsid tugevas konkurentsis jõuda kõrgetele kohtadele.

Kõige edukamad olid tartlased poiste B-vanuseklassis, kus Eesti kergejõustiku üks tulevikulootus Tartu spordiseltsi Kalev õpilane Hans-Christian Hausenberg(treener Karin Hausenberg) pälvis 4200 punktiga esimese koha ning tema eakaaslane Karsten Mändar (treener Liis Kaibald) 4057 punktiga kolmanda koha. Poiste A-vanuseklassis õnnestus hõbedale jõuda Taavet Richteril (Tartu Spordiselts Kalev), kelle treeneriks on Jaan Tiitsaar. Taavet Richter püstitas mitmevõistluse käigus taas mitu isiklikku rekordit ja tema poolt kogutud 5059 punkti näitab jõudmist uuele tasemele. Meesjuunioride seitsmevõistluses saavutas Kristjan Rosenberg (TÜASK) tulemusega 4926 punkti teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles