Vanemad pole rahul, et mudilastel tuleb kooli minna

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Peagi suletava Ploomikese lasteaia hoolekogu esimees Priit Laos ei mõista, miks ei lasta mudilastel käia õppeaasta lõpuni oma lasteaias, kus neil on olemas sobilik õu. Variku kooli õu on mõeldud ju koolilastele.
Peagi suletava Ploomikese lasteaia hoolekogu esimees Priit Laos ei mõista, miks ei lasta mudilastel käia õppeaasta lõpuni oma lasteaias, kus neil on olemas sobilik õu. Variku kooli õu on mõeldud ju koolilastele. Foto: Margus Ansu

Ropka linnaosas asuv Ploomikese lasteaiamaja peagi lammutatakse ning selle asemele ehitatakse Kroonuaia koolile õppehoone. Ploomikese lasteaias käivate laste vanemad on aga pettunud, et mudilased peavad juba aprilli alguses kolima Variku kooli.

Lasteaia hoolekogu esimees Priit Laos ütles, et neile jääb arusaamatuks, miks ei või lasteaed senises paigas tegutseda kuni õppeaasta saab läbi ehk juuni lõpuni. Hanketulemused Ploomikese maja lammutamise ja uue hoone ehitamise asjus selguvad alles märtsi viimastel päevadel. «Ei ole selge, kas hange üldse õnnestub,» märkis Laos.

Kool ei sobi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles