Harkivist pärit tartlane: ma ei kujuta ette, kuidas meie pere selle kõigega toime tuleb

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Harkivist pärit Mykhailo Dorokhovil on raske vaadata, kuidas tänav, millel ta on sageli jalutanud, on nüüd rusudes. Harkivi Vabaduse väljakut rünnati teisipäeval, 1. märtsil. Puutumata ei jäänud ka selle ümbrus. 
Harkivist pärit Mykhailo Dorokhovil on raske vaadata, kuidas tänav, millel ta on sageli jalutanud, on nüüd rusudes. Harkivi Vabaduse väljakut rünnati teisipäeval, 1. märtsil. Puutumata ei jäänud ka selle ümbrus. Foto: VYACHESLAV MADIYEVSKYY

Infotehnoloogiafirmas Pipedrive töötav Mykhailo Dorokhov tuli Eestisse kuus aastat tagasi, kui sai stipendiumi Tartu ülikooli arvutiteaduse magistriõppesse. Siia kolis ta koos abikaasaga Ukraina suuruselt teisest linnas Harkivist, mis on viimaste sõjapäevade järel varemetes. «Mu kodulinn pole enam nii tundmatu nagu varem,» ütles Dorokhov musta huumoriga, ent väga rusutult.

Mykhailo Dorokhov tuli Eestisse kuus aastat tagasi, kui sai stipendiumi Tartu ülikooli arvutiteaduse magistriõppesse. Siia kolis ta koos abikaasaga Ukraina suuruselt teisest linnas Harkivist, mis on viimaste sõjapäevade järel varemetes. «Mu kodulinn pole enam nii tundmatu nagu varem,» ütles ta musta huumori, ent sügava raskusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles