Salva/Tartu Ülikool I lõpetas A-klassi põhiturniiri teisena

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Peeter Langovits

Möödunud nädala alguses lõppes noormeeste A-vanuseklassis (sünd. 1993.a. ja hiljem) korvpalli eliitsarja põhiturniir. TÜ korvpallikooli kodulehekülje teates seisab, et Salva/Tartu Ülikooli I võistkond (treener Tarmo Petter) lõpetas põhiturniiri teisena ning Salva/TÜ II võistkond (treener Olari Narits) kaheksandana.

Põhiturniiri võitjaks tuli tiitlikaitsja KK HITO/Jõhvi SK (treener Priit Sternhof), kes kogus 14 võitu. Teise positsiooni vahegrupi mängudeks kindlustas endale Salva/Tartu Ülikool I meeskond 12 võidu ja kahe kaotusega. Kolmanda asetuse mängis endale välja BC Tarvas/Rakvere Spordikool (treener Raivo Tribuntsov) kaheksa võidu ja kuue kaotusega ning neljandaks jäi Tiit Soku Korvpallikool (treenerid Tiit Sokk, Marko Savi), kelle saldoks jäi seitse võitu ja seitse kaotust.

Need neli meeskonda on kindlustanud endale koha ka kevadel toimuvaks play-off'iks ning kaheringilisel vahegrupiturniiril asutakse selgitama kahte otse finaalturniirile pääsevat meeskonda. Finaalturniir toimub käesoleval aastal 21.-22. aprillil Tartus.

Koha eest peavad asuma võitlema B vahegrupis Rapla KK ja Salva/Tartu Ülikooli II meeskond, kellega liituvad esiliiga teine ja kolmas meeskond. C vahegrupis ootab sama saatus ees BC Kalev/Cramo ja KK Pärnu meeskonda, kellega liituvad esiliiga võitja ja neljas koht. Esiliiga final-four toimub 4. märtsil, detsembrikuus juba karikavõidu võtnud Kohila SK/Tabasalu PK (treenerid Jüri Pritšin ja Milvert Vaaks) kodusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles