Võrkpalli Balti liiga finaalturniiri võõrustav Bigbank Tartu annetab piletitulu Ukrainale

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Eile õhtul mängisid poolfinaalis omavahel Bigbank Tartu ja Gargždai Amber-Arlanga, kelle ridades ka neli ukrainlasest mängijat. Täna ootab Leedu klubi pronksimäng.
Eile õhtul mängisid poolfinaalis omavahel Bigbank Tartu ja Gargždai Amber-Arlanga, kelle ridades ka neli ukrainlasest mängijat. Täna ootab Leedu klubi pronksimäng. Foto: Margus Ansu

Võrkpalli Credit24 Balti liiga finaalturniiri korraldav klubi Tartu Bigbank otsustas annetada nelja mänguga teenitava piletitulu Ukrainale. Seejuures on oluline märkida, et finaalturniiril osaleb ka kuus ukrainlasest mängijat.

Bigbank Tartu juht Alari Jõesaar rääkis, et mõte annetada piletiraha Ukrainale tekkis klubis laupäeva hommikul. Et otsus on värske, pole nad veel jõudnud valida, kellele või kuidas raha täpsemalt annetatakse. «Pole sellega veel tegelenud, aga võtsime seisukoha, et see raha, mis tuleb, läheb Ukrainale. On palju kohti, kuhu annetada saab, tuleb veel valida,» selgitas ta.

Samuti on Jõesaare sõnul vara hinnata, kui suur võiks olla finaalturniiri eeldatav piletitulu. Seda enam, et piletimüügiga tegeleb Piletikeskus. «Raha ei pruugigi olla teab mis suur, kuid ma loodan, et abiks on see ikka. Äkki aitab see otsus täna mõnel spordisõbral saali kohale tulla ja näeme ka rohkem publikut,» lausus ta.

Credit24 Balti liiga hooaeg kulmineerub täna A. Le Coqi spordihoones, kus Gargždai Amber-Arlanga mängib esmalt kell 15 pronksi eest Pärnuga ja Tartu Bigbank seejärel kell 18 kulla eest TalTechiga. Pileteid saab soetada Piletikeskusest või kohapealt.

Kolmanda koha mängus osaleb kuus ukrainlast – neli Gargždai ja kaks Pärnu ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles