Tartus käib võimlemisturniir Miss Valentine, esimesed head tulemused käes

Lenel Karu
, reporter
Copy
Miss Valentine võimlemisturniiril esindab Eestit rühmvõimlemises ka eelmise aasta juunioride MMl pronksile tulnud VK Rütmika Siidisabade võistkond Tartust.
Miss Valentine võimlemisturniiril esindab Eestit rühmvõimlemises ka eelmise aasta juunioride MMl pronksile tulnud VK Rütmika Siidisabade võistkond Tartust. Foto: Liisel Perlin

Juba kolmandat päeva kestab Tartu ülikooli spordihoones kauaoodatud võimlemisvõistlus Miss Valentine Grand Prix ning võistlustules on ligi 700 võimlejat 24 riigist. Tartlased on näidanud esimesi häid tulemusi mitmel rindel.

Miss Valentine’i võistlusel on kohal näiteks iluvõimlemises Tokyo 2020. aasta olümpiamängude pronks. Rühmvõimlemises esindavad Eestit eelmise aasta juunioride MM-il pronksile tulnud Tartu võistkonnad VK Rütmika Siidisabad ja VK Janika Violett ning kohal on ka Piruett Junior Team.

Esimeste võistluspäevade jooksul on mitme Tartu võimlemisklubi esindajad näidanud häid saavutusi. VK Rütmika võimlejate hulgast saavutas näiteks Nelli Serova (2012) vabakavas 1. koha ja rõngakavas 3. koha, mis jättis talle kokkuvõtteks 4. koha. Klubikaaslane Regita Veide (2011) saavutas rõngakavas 2. koha, kurikakavas 4. koha ja kokkuvõttes jäi kolmandaks. Finaalvõistlusele pääses aga Valeria Valasevits (2008), kes saavutas rõngakavas 1. koha, kurikakavas 2. koha ja kokkuvõttes 3. koha.

VK Janika võimlejate esimesed võistluspäevad on samuti põnevalt möödunud ning finaalides on esindatud näiteks Bianca Alyssa Sabre (2009), kes jäi kurikakavas 2. kohale ja rõngakavas 4. kohale. Maribel Abel jäi pallikavas 4. kohale, Nora Saar (2011) pallikavas 3. kohale ja rõngakavas 4. kohale. AA kategooria tulemuste põhjal pääsesid finaalvõistlusele Bianca Alyssa Sabre (2009), Nora Saar (2011), Aneta Fessak (2010) ja Viktoria Assor (2008).

Täna selguvad juuniorklassis finalistid ja toimub finaalvõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles