GALERII ⟩ Tammeka esitles uue hooaja meeskonda, kel sihiks naasta liigatabeli keskmikku

Copy

Eesti jalgpalli Premium liiga alguseni on jäänud vähem kui nädal ning Tartu JK Tammeka aasta esimene liigamängu avavile kõlab juba järgmisel kolmapäeval, kui Tartus Sepa staadionil võõrustatakse mullust hõbedameeskonda Tallinna FC Florat. Selle eel tutvustas Tammeka eile meeskonda, kes avakohtumist võitma asub ning tagasi tabeli keskmiku pürgida püüab.

Taaralinna meeskond on hooaja eel teinud mitmeid täiendusi, näiteks on tiimi toodud Eesti koondislane Sander Puri, ka ühinesid Viljandi Tulevikust Gerdo Juhkam ning Tanel Lang. Samas on mängijaid ka lahkunud – Flora noppis nii meeskonna suurima väravaküti Tristan Koskori kui ka Mihkel Järviste. Muutuste valguses esitleski meeskond eile uue koostööpartneri AS Carring salongis värsket meeskonda ning tutvustas hooaja eesmärke.

Nii Carringu juhatuse liige Rene Kartsep, linnapea Urmas Klaas kui ka tammekalased tõid esile, et uut hooaega kirjeldab eelkõige ootus ja lootus. Näiteks ollakse endiselt sisehalli ootuses, samas annavad täiendused treenerite brigaadis ja ka meeskonnas märku lootusest, et eesootav hooaeg võiks minna paremini kui eelmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles