Kastre vald tunnustas tublisid vallakodanikke ja ettevõtmisi

Tartu Postimees
Copy
Külgkorvide MM-etapp Lange motokeskuses.
Külgkorvide MM-etapp Lange motokeskuses. Foto: Motostart Photography

Laupäeval, 19. veebruaril tunnustas Kastre vald Võnnu kultuurimajas Eesti Vabariigi 104. sünnipäeva puhul toimunud kontsertaktusel 2021. aastal eriliselt silma paistnud valla inimesi.

Silmapaistvate teenete eest anti välja kolm Kastre valla kõrgeimat tunnustust, Kastre valla vapimärki.

Vapimärgi said Tiina Arike,  Sirje Jõgiaas ja Aili Reinhold. Tiina Arike on pikaaegne Võõpste raamatukoguhoidja ja pereklubi eestvedaja, kogukonnatöö edendaja ja kodupaiga kultuuriloo uurija. Sirje Jõgiaas on pikaaegne haridustöötaja ja volikogu liige, Kaagvere külakogukonna ja avatud ruumi edendaja. Aili Reinhold on hindamatu kogemustepagasiga, staažikas vanemraamatupidaja ja valimisjaoskonna komisjoni esimees.

Eelneva kalendriaasta kõige võimsama vallasündmuse ja olulisema teo valisid rahvahääletuse tulemusena vallaelanikud ise. Rahvas valis aasta sündmuseks MTÜ Tartu Motokrossiklubi korraldatud maailmameistrivõistlused külgkorvide motokrossis ja Quadide Euroopa meistrivõistlused Lange motokesksues.  

Haaslava lasteaia juurdeehitis pälvis tiitli Kastre valla aasta tegu.

Aasta vabakonnaks valiti kaasavate spordiürituste korraldamise eest ja valla spordielu aktiivse edendamise eest MTÜ Võnnu Spordiklubi.

Tunnustuspreemiaid jagati ka Kastre valla noortele, kes erinevatel aladel on saavutanud edu maakondlikul, üleriigilisel või rahvusvahelisel tasandil.

«Tuleviku tähtede» spordipreemiad saavutasid edukate tulemuste eest tõstmises Loore-Lii Aviste, motokrossis Lucas Leok ning Kreeka-Rooma maadluses Karl-Kasper Grosberg, kergejõustikus Liisbet Suik, tõstmises Mona Saar ja Aimar Kiivits, võistlustantsus Marta Aab  

Kultuuripreemiate «Tuleviku tähtede» preemiad said laulja Marian Pärn, ürituste korraldaja ja digioskuste arendaja Kermo Nurmeoja ning baleriin Desiree Hinto.  Hariduspreemia sai «Tuleviku tähtede» kategoorias Kevin Paulson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles