Rattaparklate toetusraha sai otsa, jäätmemajade ja mahutite jaoks raha veel jagub

Tartu Postimees
Copy
Prügimahutite soetamiseks saab linnavalitsuselt veel toetust küsida.
Prügimahutite soetamiseks saab linnavalitsuselt veel toetust küsida. Foto: Juhan Voolaid

Tartu linnavalitsus jagas rattaparklate ehituseks toetusraha välja, jäätmemajade või -mahutite tarbeks saavad inimesed toetust veel taotleda.

Linnavalitsus on peatanud korteriühistutelt rattaparklate ehituseks toetuste vastuvõtmise, sest tänavuses eelarves selleks ette nähtud summa on kasutatud. Jäätmemajade ehitamiseks või süvakogumismahutite paigaldamiseks saavad korteriühistud veel linnalt toetust küsida.

Linnavalitsus sõlmis rattaparkla ehituse toetuseks lepingud seitsme korteriühistuga ja selleks ette nähtud toetus, 20 000 eurot, on välja jagatud. 

Toetust saab veel taotleda jäätmemajade ehitamiseks või süvakogumismahutite paigaldamiseks. Taotluse saavad esitada Tartu linna korteriühistud, mille korterite arv on kümme või rohkem. Soovi korral võivad mitu ühistut taotleda toetust ühiselt. Linna eelarvest on tänavu jäätmemajade või süvakogumismahutite tarbeks ette nähtud 32 000 eurot.

Toetuse saamiseks vajalikud materjalid tuleb linnamajanduse osakonnale esitada e-kirjaga aadressil lmo@tartu.ee. Taotlusi vaadatakse läbi saabumise järjekorras, kuni eelarves selleks ette nähtud raha jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles