Mitu diagnoosi prügikaosele, aga kuidas selle kordumist vältida?

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Ravila 58 kortermaja biojäätmete kasti tühjendas prügivedaja 7. veebruaril ja pidi seda tegema uuesti 14. veebruaril, kuid ei teinud. Selline oli vaate­pilt eile hommikul, päeval tehti kast tühjaks.
Ravila 58 kortermaja biojäätmete kasti tühjendas prügivedaja 7. veebruaril ja pidi seda tegema uuesti 14. veebruaril, kuid ei teinud. Selline oli vaate­pilt eile hommikul, päeval tehti kast tühjaks. Foto: Marek Trojanovski KÜ Ravila 58

Paljud tartlased prügimasendusse viinud jäätmevedaja Eesti Keskkonnateenused ei võta lepituseks selle kuu ületäitunud prügikastide tühjendamise eest raha, et «olukord oleks klientidele meeldivam». «Me ei võta raha ka tühisõitude eest, kui see on seotud võtmete-pultide või avalike teede olukorraga,» lubas Martin Hallik, kes eelmisel neljapäeval võttis üle Eesti Keskkonnateenuste lõunaregiooni juhi kohused.

Hallik oli eile valmis panema diagnoosi, mis Tartu prügiveoga ikkagi juhtus. Esikohale tõstis ta asjaolu, et koroonasse on haigestunud paljud autojuhid ja ka laadijad, aga varumeeste pingil kedagi ootamas pole.

Palju hädasid korraga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles