Karmen Bruus kerkis isikliku rekordiga maailma esinumbriks

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Martin Kutmani mälestusturniiril uue isikliku rekordi 1,81 meetrit hüpanud Karmen Bruus oli treeningutel kerkinud kõrgemalegi, kuid 1,87 meetrit ületas ta esimest korda.
Martin Kutmani mälestusturniiril uue isikliku rekordi 1,81 meetrit hüpanud Karmen Bruus oli treeningutel kerkinud kõrgemalegi, kuid 1,87 meetrit ületas ta esimest korda. Foto: Marko Mumm/EKJL

Ligi viissada noort võistles nädalavahetusel Lasnamäe kergejõustikuhallis peetud Eesti U18, U20 ja U23 vanuseklassi meistrivõistlustel, kus sündis ka kaks uut Eesti rekordit. Ühe neist sai oma nimele Tartu spordiseltsi Kalev sportlane Karmen Bruus, kes kuni 18-aastaste kõrgushüppes ületas 1,87 meetrit. Selle tulemusega jagab ta maailma hooaja edetabelis oma vanuseklassis esimest kohta.

Bruusile oli see veebruaris juba teine isikliku tippmargi parandamine. Nimelt võitis ta 10. veebruaril Martin Kutmani mälestusturniiri kõrgusega 1,81 meetrit ning täitis augustis toimuvate U20 maailmameistrivõistluste normi. Juba on tal tagatud ka pääse juulis aset leidvale U18 EMile.

Tehnika klappis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles