Kristine Veider-Nurm: Tartu prügikriisi ohvrid peavad praagi eest veel pealegi maksma (3)

, Ropka Elamu OÜ juhatuse liige
Copy
OÜ Ropka Elamu juhatuse liige Kristine Veider-Nurm.
OÜ Ropka Elamu juhatuse liige Kristine Veider-Nurm. Foto: Sille Annuk

Prügikriisi põhjustas Tartus hanke korraldaja ehk linn, kannatajaks osutub klient kui nõrgem pool, keda prügiettevõte saab trahvida igal sammul, kuid kes ise vedajalt leppetrahvi nõuda ei saa.

Lugesin ajalehest järjekordset artiklit Eesti Keskkonnateenuste tekitatud prügiuputuse kohta. Saatsin ka eelmisel nädalal toimetusele kommentaari, sest olen nimelt Tartu kahe haldusfirma juhatuse liige ja viimased nädalad kulutanud suure osa oma tööajast prügimajanduse probleemide lahendamiseks. Ja endiselt ei saa ma vaiki olla, sest kliendina ja korteriühistute haldajana ajab kurjaks, kuidas tuuakse üks vabandus teise järel, miks linn prügisse upub.

Eelmisel nädalal oli meie postkast taas täis kirju Eesti Keskkonnateenustelt, millega anti teada, et teenust ei saa teostada kehvade ilmaolude tõttu. Olin sellest vabandusest nii nördinud, et hakkasin Tartu Postimehest otsima kontakti ajakirjanikuga, kes võiks selle jama kirja panna. Ma pean lisama, et kirjeldatu oli ju ainult väike osa terves linnas toimuvast jamast.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles