Killustikupõud takistab linnatänavatel libedusetõrjet (1)

Liisa Salekešina
Copy
Paljudes kohtades, näiteks südalinnas kohtumaja lähistel Riia tänaval, olnuks eile otstarbekas jala liikumise asemel otsida välja uisud.
Paljudes kohtades, näiteks südalinnas kohtumaja lähistel Riia tänaval, olnuks eile otstarbekas jala liikumise asemel otsida välja uisud. Foto: Sille Annuk

Pikalt kestnud jäised ilmad on lisaks talverõõmudele toonud ohtralt muresid, ennekõike lumekoristuse ja libedusetõrje valda, sest heitliku talve ja suure vajaduse tõttu on nii Tartust kui ka tervest Eestist graniitkillustik otsa lõppenud.

Ropka linnajaos asuva kortermaja ühistu esimees Andrei Junkin kurtis, et nende kandis on otsa lõppenud ka koduomanike tarbeks konteineritesse toodav graniitkillustik.

«Jalgsi ringi liikumine on muutunud olümpiaalaks, Ropka tänav oma kõrgete vallidega meenutab juba bobikelgutamise renni, Ropka tänaval Piilupesa lasteaiale ligi pääsemiseks tuleb ületada suur jääväli,» pahandas Junkin. «Nägin hommikul vara, kuidas mitu inimest libedal teel koperdas, ja seetõttu otsustasin, et teen vähemalt meie maja ees asuva tee puhtaks. Kuid konteinerites pole enam killustikku, ma käisin läbi neli ümberkaudset konteinerit ja kõik olid tühjad.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles