Rokkooperi näitlejad ootavad korraldajalt etenduste eest raha (1)

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Bussisõidu stseen rokkooperis «Johnny». Kõlab laul «Massimeedium», mis lõpeb sõnadega «Nemad raha tahavad, raha nad tahavad, meie tahame ka!».
Bussisõidu stseen rokkooperis «Johnny». Kõlab laul «Massimeedium», mis lõpeb sõnadega «Nemad raha tahavad, raha nad tahavad, meie tahame ka!». Foto: Ragnar Peets

Tartu maakohus ei saanud võtta menetlusse möödunud suvel Tartu laululaval rokkooperi «Johnny» vaatajate ette toomise taga olnud osaühingu Joovikas pankrotiavaldust. Joovikas eesotsas Mihkel Trumaniga vaevleb suurtes võlgades näiteks hiigellava rendi ja püstitamise ning etenduste valgustamise eest, osaliselt on töötasu saamata ka näitlejail.

«Johnnys» vaatajate ette kõigepealt isa rollis astunud Jan Uuspõld ütles äpardunud korraldamise kohta, et ei ole varem ise midagi «nii mastaapset kogenud».

Vanaisa ja mõnd teistki osa kehastas «Johnnys» Margus Jaanovits. 28-aastase näitlejastaaži juures, kus tal on olnud rohkesti tegemist mitmesuguste lepingute alusel ka väljaspool Vanemuist, tundub talle olukord, kus «julmalt jäetakse etenduste eest tasu maksmata», täiesti uudne.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles