Tartu Pere Leib lõpetas põhiturniiri kolmandana

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leib.
Tartu Pere Leib. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pere Leiva võrkpallurid võitsid nädalavahetusel Lätis nii VK Biolarsi kui Riia Lase. Mõlemad mängud lõppesid geimiseisuga 3:1 tartlaste kasuks. VK Biolarsi vastu aitasid kuus võimsat ässa ja 18 blokki, geimidega 21-25, 25-19, 25-17. 25-19. Riia Lase võideti geimidega 25-19, 25-22, 16-25, 25-20, suurim punktitooja oli 15 silmaga lätlane Lauris Iecelnieks, Taavi Nõmmistu lisas 12 punkti.

Kaheksa järjestikuse võidu järel on tartlastel saagiks 36 punkti, teise põhiturniiri teise koha pälvinud Pärnu VK-le jäädi alla vaid ühe punktiga. Põhiturniiri võitis Selver Tallinn 48 punktiga.

Veerandfinaalides kohtuvad Tallinna Selver - VK Biolars, Pärnu VK - Daugavpils, Tartu Pere Leib - Ozolnieki/Piolars ning TTÜ - Riia Lase. Veerandfinaalides mängivad meeskonnad kokku kaks mängu, kusjuures teine mäng ning vajadusel "kuldne geim" toimub kõrgema asetusega meeskonna kodusaalis.

Järgmise kodumängu peab Pere Leib laupäeval kell 17 Polirs/Ozolniekiga, kes võõrustab tartlasi kaks päeva varem.

Veerandfinaalide võitjaid ootab ees 3.-4. märtsil Tallinnas peetav Final Four.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles