Tartu maratoni finiš saabub tänavu kurvi võrra varem

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Kui muidu oli Tartu maratoni finiš taamal kurvi taga, siis sel korral toodi see sirge lõppu, sest nii peaks see põnevam olema nii telepildis kui suusatajale.
Kui muidu oli Tartu maratoni finiš taamal kurvi taga, siis sel korral toodi see sirge lõppu, sest nii peaks see põnevam olema nii telepildis kui suusatajale. Foto: TPM

Tartu maratonini on jäänud nädal, kuid maratonipalaviku juhatavad sisse juba avatud raja sõidud ja Tartu teatemaraton, mis viimasel kahel aastal on koroona tõttu ära jäänud. Lisaks rohkele lumele ja koroonapassi nõude kadumisele on üks suur muutus veel: finiš on paarsada meetrit varasemaks toodud, et lõpuheitlused veelgi põnevamad oleksid.

Avatud rada juhatab sisse nädal hiljem toimuva 48. Tartu suusamaratoni. Avatud rada tähendab ühest küljest võimalust tulla ja tutvuda maratonitrassiga ning läbida valitud distants enne põhisõite, mis toimuvad 20. veebruaril. Teisalt on see sobiv viis koos teiste huvilistega vabalt valitud tempos ja stiilis Lõuna-Eesti suusaradadel kulgeda.

Põnevam sõitjale ja televaatajale

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles